Boek:

Eigen baas

Leven en werken in vrijheid

Veel mensen raken tegenwoordig, vrijwillig of niet, hun vaste baan of beroep kwijt. De onzekerheid die iedereen dan ervaart - kan ik dat? durf ik dat? - heeft ook een mooie keerzijde: vrijheid!

Auteur Rutger Koopmans besloot in 2008 zelf op te stappen als bankier. Hij wilde nieuwe wegen inslaan en bij zichzelf andere talenten ontwikkelen. Dat ging beslist niet zonder ups en downs. Maar: Ik ga liever aan mijn eigen principes ten onder dan aan die van een ander, was een motto dat hij leende van Johan Cruijff, voor wie hij een aantal jaren zakelijk manager was.

In Eigen baas deelt Koopmans op een openhartige manier zijn ervaringen als vrij man. De lessen die hij daaruit trekt zijn een aanrader voor mensen die vanuit een vrije geest hun eigen keuzes willen maken, die hun eigen principes willen volgen en die de prijs voor hun vrijheid willen betalen.

Bestel dit boek op deze website voor 25,- Euro en u ontvangt een gesigneerde versie! Hiermee steunt ook nog eens goed doel!

Bestel nu!

Rescensies:

IVO VAN HOVE

Directeur Toneelgroep Amsterdam

"

'Een universeel herkenbare analyse voor wie op een keerpunt in zijn leven staat.

FEIKE SIJBESMA

CEO Koninklijke DSM

"

'Rutger Koopmans schrijft openhartig over bewuste levenskeuzes. Een aanbeveling voor iedereen die voor een (loopbaan)beslissing staat.'

Referenties:

HEIN KNAAPEN

Global Head HR, ING Groep

"

'Dit boek zou ik mijn mensen cadeau willen geven, want iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen geluk!' 

Richard Paardenkooper

via Bol.com

"

Rutger beschrijft geestig en openhartig over zijn fouten, die mogelijk velen gemaakt zouden hebben. Pas als je je dat beseft, sta je er voor open om andere wegen te bewandelen. Rutger zet je daar toe aan. In Eigen baas leer je hoe.

NICO (Bol.com)

Aanrader voor de toekomstige ZZP'er!

"

Helder en met humor en zelfreflectie geschreven. Bevat bovendien vele originele en nuttige tips over ondernemer worden.

Bestel bestel nu!
X  |  Afsluiten