Bouwen met een team van vakmannen

Meer...

ken niet bestaat niet

Of het nu de aanbouw van een serre, veranda of schuur is, de nieuwbouw van een landhuis of stolpboerderij, bij Ambacht aannemersbedrijf bv draait het om bouwen. Met een team van vakmensen bouwen wij mee aan uw droom. Van niets naar iets en ‘ken niet bestaat niet’, dat is waar wij voor staan.

Maarten Koning

Ambacht aannemersbedrijf

Ambacht aannemersbedrijf staat bekend om zijn diversiteit in stijlen, waarin vooral rekening wordt gehouden met sfeer en uitstraling. Eén element is hierin altijd herkenbaar, de kwaliteit. Of u nu een landhuis of een bedrijfspand wilt laten bouwen of verbouwen, wij kunnen u van dienst zijn. Wij gaan altijd uit van de wensen van de klant en doorlopen samen met u het gehele proces.
Naar aanleiding van het ontwerp en de omschrijving gaan wij voor u aan de slag.

Eén element is altijd herkenbaar, dat is de kwaliteit.
Stolpen en boerderijenOok ver- of aanbouwSterk in detailsMonumentenBijgebouwen

Maarten Koning staat bekend om zijn stolpen met échte ‘Maarten Koning uitstraling’. Dit houdt in; een uniek ontwerp, van hoogwaardige kwaliteit en gerealiseerd met respect voor de authentieke elementen van een stolp, zoals het vierkanten de darsdeuren.

Een nieuw huis laten bouwen is een grote stap in uw leven. En een verbouwing of aanbouw kan niet minder ingrijpend zijn. Op dit vlak heeft Maarten Koning onuitputtelijke expertise en gaat hij u verrassen én volledig aan uw wensen voldoen.

Maarten Koning zou Maarten Koning niet zijn als een door hem ontworpen of gebouwde woning geen specifieke detailszou bevatten. Details maken een stolpboerderij, woning of bijgebouw uniek en creëren vaak net dat stukje authenticiteit dat het gebouw extra bijzonder maakt: deuren, metselwerk, kozijnen, trappen.

Het verbouwen of restaureren van een monumentaal pand is altijd een ingewikkelder traject dan bij bijvoorbeeld een regulier woonhuis. Restauratie is een vak apart en er komen veel bijkomende zaken als vergunningen, bouwplannen, wetten en regels bij kijken. Het is verstandig om hier een specialist bij te betrekken die op al deze vlakken ondersteuning kan bieden.

Bijgebouwen komen in vele vormen voor en kunnen uiteenlopende doeleinden hebben. Wij zien bijgebouwen als een vrijstaand bouwwerk, veelal van één bouwlaag dat tot een bestaand pand behoort. Het bijgebouw kan ook tegen uw bestaande woning zijn aangebouwd, maar heeft altijd een zelfstandige toegangsdeur. U kunt hierbij denken aan schuren, tuinhuizen, garages, carport, stallen of bijvoorbeeld hooiklampen.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Het bouwproces heeft één begeleider, dit is ook uw persoonlijke aanspreekpunt voor al uw vragen. De lijnen kunnen hierdoor kort gehouden worden. Dit werkt prettig en helder voor u en onze medewerkers.

EEN Vast team, echte vakmannen

Wij werken al jaren met een vast team. Dit team bestaat uit mannen met veel ervaring, expertise en kennis. Ieder heeft z’n eigen specialiteit, die waar nodig wordt ingezet.

Kenmerken zitten vaak in de details

Ronde schoorsteenDakraam in rietendak
Kenmerken
ALGEMENE VOORWAARDEN - PRIVACY VERKLARING